ထားပါတယ္။တျခားတံဆိပ္ေတြလဲရွိေပမဲ့shanကပိုေကာင္းတယ္လို.ထင္ပါတယ္။
Shan tandoori Chicken BBQ |
သူ.အညႊန္းအတိုင္းလဲ လုပ္လို.ရပါတယ္။ၾကက္ႏွင္.မဆလာအခ်ိဳးကိုခ်ိန္ဆထဲ့ပါ။မဆလာထဲ့တာ
မ်ားသြားရင္ စပ္သြားတတ္တယ္။ကေလးေတြအတြက္ ဆိုနဲနဲေလွ်ာ.ထဲ့ေပါ့။ အသားႏွပ္တာလဲ ၃/၄ နာရီဆိုရပါၿပီ။ ဒိထက္ပိုၾကာလည္းေကာင္းပါတယ္။ အရသာပိုဝင္တာေပါ့။ တစ္ညသိပ္ထားလဲရပါတယ္။
မကင္မွီ |
ေကာင္းပါတယ္။အန္တီကေတာ့drumstickေလးေတြရွိေနတာနဲ.လုပ္လိုက္ပါတယ္။သူ.အညႊန္းထဲပါတဲ့ အတိုင္းတေသြမတိမ္းေတာ့မလုပ္ဘူး။ေထာပတ္တို.ဂီးတို.မထဲ့ဘဲ႐ိုး႐ိုးဆီဘဲသံုးပါတယ္။လုပ္စားၾကည့္ပါ။
စားလို.ေကာင္းပါတယ္။
Tendoori ၾကက္ကင္ |
အိမ္က ကေလး၃ေယာက္ကအစားႀကီးတယ္။သူတို.ေတြႀကိဳက္ေတာ့မၾကာခဏလုပ္စားျဖစ္တယ္။
ရန္ကုန္လသာေအာက္လမ္းကခ်ယ္ရီမန္းဆိုင္ကၾကက္ကင္နဲ.လဲဆင္တယ္။တြဲစားဘို.ကေတာ.
ၾကက္သြန္အကြင္းလိုုက္ေလးေတြကိုသံပုရာရည္နဲနဲညွစ္ၿပီးဒိန္ခ်ဥ္ေလးထဲ့ၿပီးစားပါေနာ္။ovenမရွိလဲ
toasterနဲ.ကင္လဲရပါတယ္။တခါတေလအရသာအေျပာင္းအလဲေလးအျဖစ္tandooriၾကက္ကင္ေလးကို
လုပ္စားၾကည့္ပါဦးနာ္။
အားလံုးထမင္းမိန္ၾကပါေစကြယ္။
Shan တံဆိပ္ကိုု အိုုင္အိုုရာလည္းၾကိဳက္ပါတယ္။
ReplyDeleteI love tandoori especially with prata and will try this at home soon.
ReplyDeleteTandoori ႀကက္သားကင္ေလး လာစားတယ္ အန္တီ...။
ReplyDeletewill try this Aunty. I Saw ur blog today and i've read all post.
ReplyDeleteၾကက္ကင္က စားခ်င္စရာေလးမို႔ စာေရးေနရင္း သေရက်မိတယ္
ReplyDeleteအေရာင္လည္း လွတယ္ေနာ္။ ျမင္တာနဲ႔ အရသာရွိမယ္မွန္းသိသာတယ္
ၾကက္ကင္လာစားတာ ေနာက္ေတာင္က်ေနျပီ
ReplyDeleteေနာက္ဆိုုေစာေစာလာစားျပီး ပါဆယ္ပါထုုပ္သြားမယ္ေနာ္
မိုုး