ဒန္.ဒလြန္သီးအေတာင့္ လိုက္ခ်က္စားတာ႐ိုးေနၿပီဆိုရင္ေတာ့ေနာက္တစ္မ်ိဳးေလးစားႀကရေအာင္။
ဒန္.ဒလြန္ခပ္တုတ္တုတ္ေလးေတြ ၄ ေခ်ာင္းေလာက္ကို ေရစင္စင္ေဆးၿပီး oven toaster (or)gas မီးဖို
ေပၚတြင္ေပ်ာ့သြားေအာင္ကင္ေပးပါ။အခြြံညိုေရာင္သန္းၿပီးေပ်ာ့သြားလွ်င္ရပါၿပီ။ေနာက္ ခြဲ၍အတြင္း
သားမ်ားကို ဇြန္းေလးျဖင့္အသာျခစ္ယူထားပါ။ဘူးသီးအနဲငယ္ကိုလဲလွီးထားပါ။ဟင္းခတ္အျဖစ္
ကေတာ့ငါးက်ီးေျခာက္၊ပုဇြန္ေျခာက္၊ႀကက္သားအသားေလးေတြကိုသံုးႏိုင္ပါတယ္။ဆီအနည္းငယ္တြင္
ႀကက္သြန္ျဖဴနီနွင့္ဂ်င္းတို.ကို နႏြင္းအနည္းငယ္ထည့္၍ဆီသတ္ပါ။ဟင္းခတ္ေလးထဲ့ၿပီးလွ်င္ ဘူးသီး
ထဲ့လံုးၿပီးေရေႏြးအေနေတာ္ထဲ့ကာဆူေအာင္တည္ပါ။ဘူးသီးသိတ္မႏူးခင္ဒန္.ဒလြန္သီးျခစ္
ထားတာထဲ့၊အေပါ့အငံ ၿမည္းၿပီး ဘူးသီးနူးလွ်င္စားလို.ရပါၿပီ။ စကၤပူက ဒန္.ဒလြန္သီးေတြ
ကေတာ္ေတာ္ထြားေပမဲ့ မရင့္ေတာ့အနွစ္အသားေတာ္ေတာ္ရွိတယ္။
ခ်ိဳၿပီးစားလို.ေကာင္းတယ္။င႐ုတ္သီးေရာင္ေလးပါမွစားတတ္ရင္လဲထဲ့လို.ရပါတယ္။
စားလို.ေကာင္းတဲဟင္းတစ္ခြက္ပါ။